Ferieleiligheter til sommerferien!

Sommerferie i Norges sydligste by?

Det lønner seg å være tidlig ute med planlegging av sommerferien. Vi har allerede mottatt mange bestillinger for sommeren 2021!

Velkommen til sommerbyen Mandal – stedet med ekte sørlandsidyll!

Hvitmalte sørlandshus, sandstrender og et yrende byliv med gode shoppingmuligheter. Lindesnes Fyr like ved. Her er mulighetene mange!

Vi har ferieleiligheter for sommeren!

Kontakt oss via kontaktskjemaet for å sjekke om vi har leiligheter tilgjengelig på ønsket dato.

  Litt om oss

  Sjøsanden Ferietun ligger i Mandal på sørspissen av Norge, bare 45 km fra Kristiansand, og tilbyr lyse leiligheter med eget bad. Byen er populær for sin beliggenhet ved kysten, og her finner du naturparken Furulunden med sandstrender og moden furuskog.

  Hver leilighet på Sjøsanden Ferietun har lys og moderne innredning med furumøbler, og noen har balkong. Alle leilighetene er utstyrt med flatskjerm-TV, og ettromsleilighetene har en liten kjøkkenkrok.

  Et vaskerom er tilgjengelig på stedet, og et supermarked ligger 100 meter unna. På overnattingsstedet finner du også en lekeplass og grillområde, og strandpromenaden begynner tvers over hotellets hage.

  Mandalselva og Audnaelva er populære for laks- og ørretfiske, og Mandal har også en kino og en rekke butikker og restauranter. Kristiansand Kjevik lufthavn ligger 60 km fra byen.

  Har du spørsmål?

  ​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

  Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
  +47 3826 6037